DEPILACIÓ

Celles, llavi i cara amb fil

Tècnica de depilació totalment natural, mil·lenària, que té els seus origens a la índia i l’antiga Pèrsia. Ideal per a primeres depilacions, per a pells sensibles o per a gent que està fent tractaments agressius que ressequen la pell, ja que no toca directament la pell. Els resultats poden durar fins a quatre setmans, ja que s’elimina el pel des de l’arrel.

 

Depilació amb cera

Tractament estètic tant per home com per a dona que elimina el pèl des de l’arrel. Tractem una multitud de zones: llavi, celles, cames senceres, aixelles, engonals (normal, brasilenya, integral), braços, pit i esquena. La depilació amb cera també té un efecte exfoliant, eliminant les cel·lules mortes adherides als teixits de la pell.

Fotodepilació NORA o IPL

S’elimina el pèl a través d’un equip de llum polsada intensa. Aquest equip permet realitzar els tractaments més ràpids i confortables del mercat amb una eficàcia demostrada en l’eliminació permanent del pèl. És un procediment que respecta l’epidermis de la pell.

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS A NOSALTRES

L’experiència és un grau i nosaltres fa més de dues dècades que duem a terme tractaments estètics garantie sempre la més gran professionalitat. Dipositant la teva confiança a Ikebana, aconseguiràs una pell saludable, hidratada, suau i lluminosa.