FACIALS

Espàtula ultrasònica

Un tractament facial amb l’objectiu d’eliminar residus, impureses i les cèl·lules mortes de la pell, deixant-la radiant i amb una neteja profunda. 

Radiofreqüència

Rafirma, drena, regenera i reactiva la creació de fibres d’elastina i col·làgen a través d’escalfor subdèrmica. Pot aplicar-se al cos (braços, abdomen, cames, cervicals, bust…) o a nivell facial (rostre, escot, ulls…)

Des de 20 min 

Maderoteràpia facial

Tècnica de massatge manual no invasiva que es realitza amb instruments de fusta i que te com a objectiu tonificar i reafirmar.

30min

Led-xpert skin light therapy

Una màscara LED que aplica una tècnica d’última generació, basada en l’estimulació dels processos naturals que té la pell per regenerar-se, reparar-se i optimitzar-se a través de la llum. Rejoveneix o soluciona problemes de sensibilitat, imperfeccions i hiperpigmentacions.

60min

Deep face lifting

Un lifting facial profund que elimina les contraccions provocades per les emocions negatives. Es treballa la zona facial des de la superfície, però també des de l’interior de manera intraoral per arribar millors als músculs i als ossos. És un tractament facial amb molts beneficis. 

50 min

Lifting facial japonès (KOBIDO)

Barreja de diferents moviments de vibració, percussió, estimulació i drenatge, entre altres, que proporcionen una experiència única i irrepetible. Aquest tractament, tant poètic com sofisticat, atorga multitud de beneficis a l’organisme.

60min

Kinesiolifting facial

Tractaments facials que actuen a nivell kinesiològic, neuromecànic i energètic. Es reeduca l’òrgan de la pell amb un massatge facial, capaç de reduir arrugues i produir un estirament de la pell amb duració a llarg termini. També redueix la inflor. Es realitza sobre els braços, l’escot, el diafragma, la zona cervical, les espatlles i el cap.

60min

Fit massatge

Mètode integral de kinesiologia per recol·locar i reeducar la musculatura central, eliminant bloquejos. Treballem al 100% el teixit adipós. Útil per edemes, cel·lulitis blanda, fibrosa i flaccidesa, encara que s’adapta el protocol segons les necessitats del pacient. Resultats notables desde la primera sessió, millorant la qualitat i el benestar del cos.

Primera sessió 90 min, després 60 min

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS A NOSALTRES

Disposem dels títols oficials necessaris per dur a terme els diferents tractaments facials amb la màxima professionalitat i garantir uns resultats excel·lents. A més a més, comptem amb les millors màquines del mercat, les quals aconsegueixen resultats visibles en poc temps. També treballem amb productos cosmètics responsables amb nosaltres mateixos i amb el medi ambient: naturals, vegans, sense alcohol i lliures de tòxics. 

PACKS

PASSION BEAUTÉ

1 tractament facial específic

1manicura semipermanent

1 reflexologia podal

PREU PACK: 78€

PREU REAL: 111€

ANTI ÂGE

ANTI ÂGE:

1 tractament facial antiage

1 tractament TIME LED EXPRESS

1 tractament de mans anti edat i taques

1 pressoterapia

PREU PACK: 90€

PREU REAL: 140€

INSPIRATION ÉCLAT

1 ritual facial guasha

1cofre per casa de guasha+roller

1Taller per treure ell millors beneficis a casa

PREU PACK: 79€

PREU REAL: 109€

SOUFLE DE BEAUTÉ

7 kobidos: lífting facial japonès

+ cura a casa de 10 dies d’àcid hialurònic

PREU PACK: 410€

PREU REAL: 470€