TRACTAMENTS CORPORALS

Peeling complet thema

Tractament corporal d’exfoliació purificant, revitalitzant i desintoxicant amb massatge corporal, relaxant i hidratant. 

75 min

Fuoco Plus 1: Intensiu de 360º

Un tractament corporal lipolitic, drenant, reafirmant i exfoliant. Es tracta d’una exfoliació corporal, un massatge específic per potenciar resultats, seguit d’una envoltura fred/calor i, per últim, un massatge d’oli de Diorita. 

60min

Fuoco Plus 2

Drenant, reafirmant i redensificat. Aquest tractament corporal es compon d’un massatge específic, un massatge de pedres de Diorita i una envoltura Fuoco. 

75 min

Tractament glutis PUSH-UP

Tractament corporal reafirmant, remodelant, redensificant i reductor. S’aplica una aparatologia específica (segons diagnóstic), una envoltura Black Mask i un massatge específic.

50min

Tractament reductor anticel·lulític

És drenant, reductor, reestructurant, anticel·lulític, suavitzant i remodelant. S’apliquen productes específics segons les necessitats. Es realitza una exfoliació corporal (opcional), una tonificació i un massatge activador, una envoltura amb benes drenants i un modelatge relaxant. Hi ha opció EXPRESS de 45 min.

Entre 60 i 90 min

Drenant anticel·lulític amb fang

Reductor, anticel·lulític, reestructurant i remodelant. Es tracta d’una pluja d’aigua d’azahar i àcid hialurònic, un massatge activador amb opció d’aparatologia, una envoltura de fang i una crema. Es poden afegir benes tèrmiques reductores.

Entre 75 i 90 min

Anti estries SIKELIA

Tractament que millora l’aparença de les estries i preveu la seva aparició reafirmant, hidratant i tonificant. Es realitza una exfoliació corporal purificant i un massatge específic.

50 min

Tonificant reductor 50+ SIKELIA

És un tractament corporal específic per a persones de més de 50 anys. S’exfolia i es purifica la pell del cos, s’aplica aparatologia específica per activar i es finalitza amb un massatge tonificant Sikelia. S’empren productes i aparatologia segons edat i necessitats de la persona. 

50 min

Reafirmació de pit SIKELIA

45 min

Tractament Corporal SIKELIA

Consta d’una exfoliació purificant corporal per millorar la penetració del producte i un massatge tonificant combinat amb aparatologia.

Temps

APARATOLOGIA CORPORAL

Tractaments corporals manuals

Tractaments corporals no invasius realitzats amb productes específics elaborats amb principis actius naturals. S’utilitzen productes de fitocosmètica que respecten el cos i el medi ambient: bio, eco, vegans, que respecten la barrera de coral… Es realitza sempre sota diagnòstic per adaptar els tractaments a cada persona.

Slim fit Medical

Un equip d’ona electromagnètica focalitzada, efectiu pel desenvolupament muscular i l’eliminació de greix. S’utilitza a l’estètica avançada per perdre pes i augmentar el to muscular en zones com l’abdomen, el glutis i les cames. Una sessió relaxant, però molt intensa.

30 min

Endoesphères therapy

Una tecnologia procedent d’Itàlia que estimula la regeneració cel·lular i que actua directament sobre les diferents causes de les imperfeccions del cos. Resultats visibles des de la primera sessió. La microvibració compresiva actua sobre la cel·lulítis i remoderlar de forma localitzada la zona de la dermis afectada.

Lipocryo

S’efectua a través de la col·locació d’un capçal en una zona específica del cos. Es disminueix el teixit gras de forma definitiva i no invasiva en un període de temps evolutiu d’entre 2 i 8 setmanes.

Pressoteràpia Ballancer

Indicat per a cames cansades, inflamades i dolorides (embaraç, sobrepès, fatiga…) Evita el desenvolupament de la cel·lulítis i moldeja el cos. També és ideal per recuperar musculatura després de fer esport. 

PACKS

 EQUILIBRIUM

1Peeling corporal desintoxicant

1Reflexologia podal

1Higiene facial equilibrium

1pressoterapia

PREU PACK: 78€

PREU REAL: 141€

BODY CARE

1peeling desintoxicant

8 slim fit Medical

8 sessions FUOCO

4 sessions pressoteràpia

Desintoxica, crema greix, tonifica i elimina

Cura de un mes a 2 session per setmana

PREU PACK: 840€

PREU REAL: 960€

DETOX

1 Peeling corporal DETOX

1 reflexologia podal

1 cura intensiva DETOX de 14 dies per casa

PREU PACK: 86€

PREU REAL: 119€

REHYDRA

Peeling coporal

Modelatge corporal hidratant

1 tractament facial Rehydra

Massatge  cranial

PREU PACK: 120€

PREU REAL: 153€