MASSATGES

Massatges generals (cos sencer o parcial)

Massatges generals de cos sencer o d’una zona concreta, adaptats a cada client segons les seves necessitats: quiromassatge, massatge relaxant, esportiu, per embarassades, circulatoris…

20/30/45/60 min

Reflexologia podal

Afavoreix la circulació sanguínia, millora el sistema immunitari i digestiu, relaxa el cos, redueix els dolors en general i redueix l’estrès a través de pressions en punts concrets dels peus.

45 min

Shiatsu

Massatge japonès a base de pressions seguint els meridians i punts d’acupuntura, per aconseguir millorar la circulació de l’energia vital corporal. Ideal per reequilibrar i desconnectar. 

60 min

Massatges Tibet

Busca l’equilibri de l’element aire, combinant tècniques de shiatsu, reflexologia, reiki… Va acompanyat dels beneficis que aporta el cant dels bols tibetans. Un concert pels sentits!

75 min

Massatge AMMA

Massatges d’origen xinès que tenen com a objectiu equilibrar la distribució del QI. Es realitza en cadira ergonòmica, no cal despullar-se i aporta resultats en 20 minuts. Destensa la musculatura del coll i l’esquena i afavoreix l’eliminació de l’estrès. Molt popular a les grans empreses. 

20/30 min

Hot stone massage

Les roques volcàniques tenen molts beneficis, com ara l’eliminació de toxines, la reducció de l’estrès i els dolors musculars… La temperatura de les roques, l’oli tèbi i unes mans professionals reequilibraran el teu cos i la teva ment. És ideal durant la tardor i l’hivern.

60 min

Massatges amb pindes aromàtiques

Una combinació de mans, herbes, olors i pindes. Massatge relaxant, hidratant i desintoxicant. A través de l’aromateràpia, de pressions i dels beneficis de les pindes, entraràs en un estat de relaxació profund. 

50 min

Massatge fire-moonstone

Hidratant, antioxidant, drenant i elastizant. Es realitza un ritual de benvinguda amb olis essencials seguit d’un massatge de camesamb pedres de diorita mineral volcànica i oli de diorita.

45 min

Massatges a quatre mans

Es tracta d’una experiència única on la sincronització perfecta de dos professionals es fonen per transportar-te a un estat de relaxació profunda.

45 min

Kinesiolifting facial

Tractament estètic que actua a nivell kinesiològic, neuromecànic i energètic. Es reeduca l’òrgan de la pell amb un massatge facial, capaç de reduir arrugues i produir un estirament de la pell amb duració a llarg termini. També redueix la inflor. Es realitza sobre els braços, l’escot, el diafragma, la zona cervical, les espatlles i el cap.

60 min

Fit massatge

Mètode integral de kinesiologia per recol·locar i reeducar la musculatura central, eliminant bloquejos. Treballem al 100% el teixit adipós. Útil per edemes, cel·lulitis blanda, fibrosa i flaccidesa, encara que s’adapta el protocol segons les necessitats del pacient. Resultats notables desde la primera sessió, millorant la qualitat i el benestar del cos.

Primera sessió 90 min, després 60 min

PERQUÈ ESCOLLIR-NOS A NOSALTRES

Som especialistes en posar el cos a punt. Adaptem els massatges a la persona, en funció de les seves necessitats. El massatge ens aïlla del món i els temps s’atura. Desfem nusos, alliberem la tensió, els nervis acumulats i l’energia negativa. És excel·lent per a la nostra salut corporal i mental i a Ikebana tenim un ampli catàleg a escollir segons els resultats que es vulguin obtenir. Nosaltres t’assessorarem i realitzarem el tractament amb la professionalitat que ens caracteritza des de fa 20 anys.

PACKS

PACK BIEN-ÊTRE:

1 Stone massatge

1 Ritual d’àcid hialurònic amb un massatge facial amb fustoterapia del Brasil

Equilibri de chakres i cant de bols tibetans

PREU PACK: 118€

PREU REAL: 153€

ARMONIA

1 massatge a 4 mans

1 Ritual facial Guasha

Cant de bols tibetans

PREU PACK: 108€

PREU REAL:143€